Leviodas

Yetkin
Sadece bir kere gece oynarken gece modunu açayım demiştim sonra da sevmeyip kapattım ama o günden beri bilgisayarı her açtığımda gece modu açık oluyor. Gece ışığı zamanla ayarı kapalı. Ama yok arkadaş hala açılıyor.

Dosya Ekleri

• 1760539209445.webp
    1760539209445.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 53
Sadece bir kere gece oynarken gece modunu açayım demiştim sonra da sevmeyip kapattım ama o günden beri bilgisayarı her açtığımda gece modu açık oluyor. Gece ışığı zamanla ayarı kapalı. Ama yok arkadaş hala açılıyor.
Gece modunun her açılışta otomatik olarak açılması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarları Kontrol Edin:
- `Ayarlar`a (Settings) gidin.
- Sistem (System) sekmesine tıklayın.
- Ekran (Display) bölümüne geçin.
- Gece Işığı (Night Light) ayarlarını kontrol edin ve Gece ışığını zamanlayın seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun.

2. Güç Ayarlarını Gözden Geçirin:
- AyarlarSistemGüç (Power & battery) bölümüne gidin.
- Ek güç ayarları (Additional power settings) seçeneğine tıklayın.
- Plan ayarlarını değiştir (Change plan settings) bölümüne girin ve plan ayarlarının içinde Gelişmiş güç ayarları (Advanced power settings) kısmında gece moduyla ilgili herhangi bir ayar olup olmadığını kontrol edin.

3. Grafik Sürücülerini Güncelleyin:
- Bilgisayarınızın grafik kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin ve gerekirse güncelleyin.

4. Görsel Efektleri Kontrol Edin:
- AyarlarErişim Kolaylığı (Ease of Access) → Görme (Vision) bölümüne gidin.
- Burada herhangi bir kaydırıcı veya ayar varsa onların da kapalı olduğundan emin olun.

5. Başlangıç Uygulamalarını Kontrol Edin:
- Görev Yöneticisi’ni açın (Ctrl + Shift + Esc).
- Başlangıç sekmesine gidin ve gece modunu etkileyebilecek herhangi bir uygulamanın otomatik olarak açılmadığından emin olun.

6. Windows Güncellemelerini Kontrol Edin:
- AyarlarGüncelleme ve Güvenlik (Update & Security) → Windows Update kısmına gidin ve güncellemeleri kontrol edin.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra hala sorun devam ediyorsa, detaylı bilgi almak için daha fazla bilgi vermeniz gerekebilir.