Windows 11 "her şeyi kaldır" seçeneği sistemi kökten sıfırlar mı?

Olsun takılı falan kalır Windows un işi belli olmaz önlem olarak Format Usb'in olsun elinde

Ben bu opsiyonu pek sevmiyorum format usb'si daha verimli geliyor onu yapamıyorsanız bile farklı yollar mevcut: Mesela format için ayrı bir bölüm oluşturup onu ana varsayılan boot edilen bölüm yapmak. (Bu yöntem riskli.)

Her şeyi kaldır dedikten sonra ek ayarlar kısmından Ayarları değiştir -- Veriler temizlensin mi kısmını açın. İndirme yaparken bulut indirmeyi seçin. Sisteme virüs girmediyse gayet temiz bir kurulum olacaktır.

@Utuna, her şeyi kaldır seçeneği her şeyi silmez. Sadece sizin verilerinizi ve depolamadaki sistem verilerini siler. Kesinlikle tertemiz olur diyemeyiz, kalıntı bırakır. Kalıntısız yapmak istiyorsanız USB ile format atın, arkadaşlar demiş zaten ama tekrarlamak gerekmiş sanırım. Üstelik bu seçenek bazı bilgisayarlarda fareyi işlevsiz bırakabiliyor. Laptop'larda da sürücü sorunları olabiliyor.

Kalıntı bırakmaz değil mi bir tane bile ne bilim indirdiğim uygulamalardan vs

Peki o kalıntıları nasıl yok edebilirim

@Utuna, hocam bilgisayara bomba atarak yok edebilirsiniz Ne diyeyim, kalıntıları yok etmek isterseniz başlamanız gereken ilk kısım önyükleyiciniz, onu da yok etmeye çalışırsanız sisteme giremezsiniz.

@Utuna, hocam bilgisayara bomba atarak yok edebilirsiniz Ne diyeyim, kalıntıları yok etmek isterseniz başlamanız gereken ilk kısım önyükleyiciniz, onu da yok etmeye çalışırsanız sisteme giremezsiniz.
Hocam 10 yıl sonra yeni pc alınca böyle oluyor şimdi 2. sıfırlamam olacak ya kalıntılar yavaşlatır vs diye kalıntı istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…