2 28394 Çalışkan Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 33 29 Kasım 2025 #11 macers dedi: Ame Wizard - Revision playbook ikilisi Genişletmek için tıkla... Neden AtlasOS değilde ReviOS hocam? Meraktan soruyorum, ReviOS tamamen açık kaynak bir proje değil.
macers dedi: Ame Wizard - Revision playbook ikilisi Genişletmek için tıkla... Neden AtlasOS değilde ReviOS hocam? Meraktan soruyorum, ReviOS tamamen açık kaynak bir proje değil.
macers Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 78 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 32 30 Kasım 2025 #12 28394 dedi: Neden AtlasOS değilde ReviOS hocam? Meraktan soruyorum, ReviOS tamamen açık kaynak bir proje değil. Genişletmek için tıkla... AME Wizard açık kaynak değil playbooklar açık kaynak
28394 dedi: Neden AtlasOS değilde ReviOS hocam? Meraktan soruyorum, ReviOS tamamen açık kaynak bir proje değil. Genişletmek için tıkla... AME Wizard açık kaynak değil playbooklar açık kaynak
2 28394 Çalışkan Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 50 Beğeniler 33 30 Kasım 2025 #13 macers dedi: AME Wizard açık kaynak değil playbooklar açık kaynak Genişletmek için tıkla... AME Wizard'dan bahsetmiyorum hocam zaten. ReviOS'u açıp okumadım da forumlarda tamamen açık kaynak değil diyorlardı playbook projesine.
macers dedi: AME Wizard açık kaynak değil playbooklar açık kaynak Genişletmek için tıkla... AME Wizard'dan bahsetmiyorum hocam zaten. ReviOS'u açıp okumadım da forumlarda tamamen açık kaynak değil diyorlardı playbook projesine.