A AlponNn Çalışkan Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 2 9 Mart 2025 #1 Merhaba, Windows 11 kurduktan sonra key satın almak istiyorum. Sizce OEM key mi, almalıyım Retail key mi? Hangisi daha güvenli?
Merhaba, Windows 11 kurduktan sonra key satın almak istiyorum. Sizce OEM key mi, almalıyım Retail key mi? Hangisi daha güvenli?
evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mart 2025 #2 Ben olsam retail alirdim. Yeni bilgisayar aldigimda yeni bilgisayarima da yapistirirdim.
S snop02 3 Başarılı Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 873 Çözümler 4 Beğeniler 376 Yer Ortadoğu 9 Mart 2025 #3 AlponNn dedi: Merhaba, Windows 11 kurduktan sonra key satın almak istiyorum. Sizce OEM key mi, almalıyım Retail key mi? Hangisi daha güvenli? Genişletmek için tıkla... Retail, hatta muhtemelen evde vs baska PC varsa onları bile etkinleştirir muhtemelen. Keyi girince bakın hata kodu sonu 08/20 biterse key etkinleştirilinir. Ararsın Microsoft etkinleştirirsin. Aynı OEM 6 PC Retail 14 PC etkinleştirdik
AlponNn dedi: Merhaba, Windows 11 kurduktan sonra key satın almak istiyorum. Sizce OEM key mi, almalıyım Retail key mi? Hangisi daha güvenli? Genişletmek için tıkla... Retail, hatta muhtemelen evde vs baska PC varsa onları bile etkinleştirir muhtemelen. Keyi girince bakın hata kodu sonu 08/20 biterse key etkinleştirilinir. Ararsın Microsoft etkinleştirirsin. Aynı OEM 6 PC Retail 14 PC etkinleştirdik