X99 84 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.758 Çözümler 30 Beğeniler 3.941 Yer Asgard Bugün 12:59 #11 Martinal dedi: Ben de 10 LTSC lot mu ne kuracaktım şu an kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Deneyin, RAM tuning işleri ile uğraşanların sisteme sürekli önerdik, kullananlar memnun.
Martinal dedi: Ben de 10 LTSC lot mu ne kuracaktım şu an kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Deneyin, RAM tuning işleri ile uğraşanların sisteme sürekli önerdik, kullananlar memnun.
Martinal 11 Başarılı Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Beğeniler 86 Bugün 13:00 #12 X99 dedi: Deneyin, RAM tuning işleri ile uğraşanların sisteme sürekli önerdik, kullananlar memnun. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece günlük kullanım ve oyun için istiyorum hangisi daha hızlı ve performanslı olur?
X99 dedi: Deneyin, RAM tuning işleri ile uğraşanların sisteme sürekli önerdik, kullananlar memnun. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece günlük kullanım ve oyun için istiyorum hangisi daha hızlı ve performanslı olur?
X99 84 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.758 Çözümler 30 Beğeniler 3.941 Yer Asgard Bugün 13:03 #13 Martinal dedi: Hocam sadece günlük kullanım ve oyun için istiyorum hangisi daha hızlı ve performanslı olur? Genişletmek için tıkla... Senin kuracağın, normal standart versiyon ise, önerdiğimi kullanın.
Martinal dedi: Hocam sadece günlük kullanım ve oyun için istiyorum hangisi daha hızlı ve performanslı olur? Genişletmek için tıkla... Senin kuracağın, normal standart versiyon ise, önerdiğimi kullanın.