Bu 2 kişi 2 forumda da kadim üyeleri emekli ettiler, sıra bana geldi. Çözemediğimiz nadir ikililerden...
Eki Görüntüle 279109
Konularına bakacağım, her 2 forumda var zaten destan gibi. Az bakarsan bulacağını düşünüyorum senin de. Ev tesisatı ve değişmedik parça kalmadı. Senin metodu da denerler eğer deneyecek halleri kaldıysa tabii.
@Quarit Bu sadece sorunlardan bir tanesi, bir örnek. Bu konuyu da fazla meşgul etmemek adına ilgili konularını tekrardan incelemek lazım istek dahilinde. Yeşil forumda da 50'şer sayfa konuları var. Burada da var ama bölük pörçük parçalanmış. Her forumun huyu farklı nihayetinde. Kimisi 1000 sayfa konu sever, ister kimisi 5-10 sayfayı geçmesin der.
Herkese iyi akşamlar,
Aylardır dile getirdiğim ''görüntü bozulması , frame pacing sorunu'' ile ilgili ilk defa akıcı bir video çekebildim. Yazılarla sorunları ifade etmek oldukça zordu, hatta algısal olabileceğini düşünen arkadaşlar da olmuştu ama artık bunu sizlere gösterebileceğim.
R6 videosunda videonun yarısına kadar V-Sync/FPS sınırlama olmadan oynuyorum ve gördüğünüz üzere sağ sol dönüşlerde ekran sanki takılarak geliyormuş gibi oluyor. Teknik ismini bilmediğim için sizlere ''frame pacing tarzı görüntü bozulması'' diyordum. Videonun yarıdan sonrasında V-Sync açıyorum ve oyun yağ...