Aliwwq Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 11 Yer Çayırova 27 Ocak 2026 #1 Sizce oyun için hangisi daha iyi ve stabil? Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? IoT sürümünde Türkçe bulamadım. Nasıl Türkçe yaparım? Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Son düzenleme: 27 Ocak 2026
Sizce oyun için hangisi daha iyi ve stabil? Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? IoT sürümünde Türkçe bulamadım. Nasıl Türkçe yaparım? Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 27 Ocak 2026 #2 Aliwwq dedi: Sizce oyun için hangisi daha iyi ve stabil? Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? IoT sürümünde Türkçe bulamadım. Nasıl Türkçe yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows 10 loT Enterprise LTSC öneririm. Windows 11'in zaten normali stabil çalışmıyor LTSC sürümümü stabil çalışacak? Sanmam.
Aliwwq dedi: Sizce oyun için hangisi daha iyi ve stabil? Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? IoT sürümünde Türkçe bulamadım. Nasıl Türkçe yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows 10 loT Enterprise LTSC öneririm. Windows 11'in zaten normali stabil çalışmıyor LTSC sürümümü stabil çalışacak? Sanmam.
Hasan Merkit 43 Moderasyon Üyesi Geliştirici Super user do! Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.283 Makaleler 14 Çözümler 108 Beğeniler 8.589 27 Ocak 2026 #3 Aliwwq dedi: Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Linki değerlendirebilmemiz için paylaşmanız gerekiyor. Windows 10 daha stabil çalışır. Ancak Windows 11 daha uzun süre desteklenecek.
Aliwwq dedi: Ayrıca bu linkten indirmek güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Linki değerlendirebilmemiz için paylaşmanız gerekiyor. Windows 10 daha stabil çalışır. Ancak Windows 11 daha uzun süre desteklenecek.
Quezzy 43 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.239 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.126 Yer Ankara 27 Ocak 2026 #4 Windows 10 LTSC 2021 öneririm. IoT Enterprise'a gerek yok. Buradan indirebilirsiniz: Windows 10 Enterprise LTSC 2021 2 Ekim 2025 Stabilite ve uzun süreli destek sunan Windows 10 sürümüdür. 12 Ocak 2027'ye kadar desteği var. Desteği bittikten sonra hâlâ birkaç yıl daha kullanılabilir olacağını düşünüyorum.
Windows 10 LTSC 2021 öneririm. IoT Enterprise'a gerek yok. Buradan indirebilirsiniz: Windows 10 Enterprise LTSC 2021 2 Ekim 2025 Stabilite ve uzun süreli destek sunan Windows 10 sürümüdür. 12 Ocak 2027'ye kadar desteği var. Desteği bittikten sonra hâlâ birkaç yıl daha kullanılabilir olacağını düşünüyorum.
KS KS Aliwwq Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 11 Yer Çayırova 27 Ocak 2026 #5 Hasan Merkit dedi: Linki değerlendirebilmemiz için paylaşmanız gerekiyor. Windows 10 daha stabil çalışır. Ancak Windows 11 daha uzun süre desteklenecek. Genişletmek için tıkla... Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Link bu unutmuşum.
Hasan Merkit dedi: Linki değerlendirebilmemiz için paylaşmanız gerekiyor. Windows 10 daha stabil çalışır. Ancak Windows 11 daha uzun süre desteklenecek. Genişletmek için tıkla... Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Link bu unutmuşum.
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 27 Ocak 2026 #6 Aliwwq dedi: Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Link bu unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Burası güvenilir fakat arkadaşın attığı yerden indirmenizi tavsiye ederim.
Aliwwq dedi: Windows LTSC Download | MAS All download links lead to genuine files only. massgrave.dev Link bu unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Burası güvenilir fakat arkadaşın attığı yerden indirmenizi tavsiye ederim.