Windows 11 loT LTSC ISO nereden bulabilirim? Hafif, temiz, FPS ve gecikmeler stabil bir windows istiyorum. loT ile normal LTSC farkını da bilmiyorum. Hangisi isteklerimi karşılar?
CustomOS değildir. Bu attığınızı yükleyebilirsiniz. Fakat IoT Enterprise LTSC sürümlerinde varsayılan olarak Türkçe yok diye biliyorum. Kullanıcı kendi eklemiş olabilir.
Bir de IoT sürümleri genellikle server bilgisayarlarında kullanıyor diye biliyorum. Kişisel bilgisayarınıza bu sürümü yüklemenizi tavsiye ederim.
CustomOS değildir. Bu attığınızı yükleyebilirsiniz. Fakat IoT Enterprise LTSC sürümlerinde varsayılan olarak Türkçe yok diye biliyorum. Kullanıcı kendi eklemiş olabilir.
Bir de IoT sürümleri genellikle server bilgisayarlarında kullanıyor diye biliyorum. Kişisel bilgisayarınıza bu sürümü yüklemenizi tavsiye ederim.
24H2 ama o 25h2 olsa daha iyi benim için. Hangisi daha iyi olur bilmiyorum ama güncel kalmak daha iyi değil mi?
R5 5500
RTX 3060
16 GB RAM
En yüksek fps ve düşük gecikme istiyorum oyunlarda anti cheat vs sorun çıkarmasın.