Windows 11 IoT LTSC vs Windows 11

İkisini de yıllarca kullandım, dedikleri gibi kullandığı RAM miktarında Lot LTSC daha insaflı. Fakat düz Windows 11'de yaşamadığım bazı garip bug'ları Windows Lot LTSC sürümlerinde yaşadım. Örneğin: Windows 11 Lot'ta sistemle hiç oynamama rağmen simgelere sağ tıklayınca gelen menü bozuldu, bastığım gibi kapanıyordu. Bir sürü çözüm denedim, hiçbiri olmadı. En son kullanıcı hesabını silip yenisini açınca düzeldi. Windows 10 LTSC'de ise Windows Search kendi kendine tamamen bozulmuştu, format hariç hiçbir şey çözemedi. Ama günün sonunda verdiği performans için değer, bence hâlâ kullanıyorum.

Aslında Windows 10 IoT 2021 LTSC kullanıyorum ve sürekli alakasız sebeplerden mavi ekran veriyor. Ne yapsam düzelmedi. O yüzden yükseltiyorum. Custom işletim sistemlerine de pek güvenemiyorum.
Minidump var mı? Bir kere bile almadım mavi ekran.

Temiz 11 IoT LTSC kurdum. Dump vardı da bir kere RAM, bir kere DirectX, bir kere de SSD'den mavi ekran verdi 1 saat içinde.
2024 IoT LTSC'yi hiç sevmedim normal 11'den de kötü bence. Gün başı mavi ekran veriyordu zaten bir süre sonra sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…