Windows 11 ISO önerisi

AhmethanG

Başarılı
Windows 11 Pro 23H2 kullanmiyorum. Pro çünkü, key almistim ve 11 Pro içindi. Simdi format atmam lazim. Direkt olarak Windows 11 24H2 Pro'ya mı geçeyim? Yoksa LTSC, LTSB gibi bir alternatife mi gecmeliyim?

Sistemim:
  • R5 3600.
  • RX 6600 XT.
  • B450M Pro- M.2 Max.
  • 16 GB RAM.
  • 500GB SSD.

Son düzenleme:
Bu sistem iyi. Windows 11 24H2 Pro yeterli.

En son gectigimde berbatti. 2 gun anca dayanabildim. Mavi ekran hatalari, FPS droplar vs. şu an iyi oyle mi?

Bu sistem iyi. Windows 11 24H2 Pro yeterli.

Sistem yeterli evet ama gereksiz seylerden kurtulmak mantikli olabilir gibi geldi.

Ben 24H2 LTSC veya NTLite ile gereksiz telemetri ve uygulamalardan arındırılmış Windows 11 Pro ISO kullanmanızı öneririm.

Hangisini onerirsiniz?

Bir de bu surumlerdede Windows keyine ihtiyac var mi? Etkinlestirme olayi var mi yani?

Windows 11 Ltsc kur kurdum baya güzelmiş.

Hangisini onerirsiniz?

Eğer uğraşırım diyorsanız NTLite ile Win11 Pro 24H2 ISO'sunu gereksiz uygulama ve telemetrilerden arındırıp kullanın. Eğer uğraşamam derseniz LTSC kurun.

Bir de bu surumlerdede Windows keyine ihtiyac var mi? Etkinlestirme olayi var mi yani?

Ücretsiz ve güvenli bir şekilde etkinleştirmenin yolu var. Ben öyle kullanıyorum mesela.

Pro keyi icin Pro surum kullanmaya gerek yok o zaman.

NTLite ne kadar ugrastiriyor? Sonunda ugrasa degiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…