Çözüldü Windows 11 ISO USB'sine driver atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mithys

Üyecik
Merhaba. Ben Rufus ile Windows 11 ISO dosyası yazdım USB'me TPM 2.0'ı deaktif ederek fakat iki şeyden şüphem var: İçine driver atabilir miyim ve nasıl atacağım? Diğeri ise TPM 2.0'ı kapattığımda sorunlar ile karşılaşmam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ISO'ya driver atmak bu kadar uğraştırıcı mı yoksa başka yöntemi var mı?

NTLite ile
DISM ile PC'nin driverlarını inf alır, ISO'yu NTLite açar ve NTLite driver kısmından entegre yaparsın.
Driver komut:
DISM /online /export-driver /destination:

: Kısmından sonra driver kaydedecegin klasörü Shift+sag tık kısayol olarak kopyala yapıstır enter.
Driver atmak için NTLite ile ISO dosyanıza entegre edip öyle USB'ye yazdırmanız gerekiyor.

NTLite ile
DISM ile PC'nin driverlarını inf alır, ISO'yu NTLite açar ve NTLite driver kısmından entegre yaparsın.
Driver komut:
DISM /online /export-driver /destination:

: Kısmından sonra driver kaydedecegin klasörü Shift+sag tık kısayol olarak kopyala yapıstır enter.

Çözüm
Anladım, çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Çok özür dilerim ama ben nasıl konuyu kapatacağımı bilmiyorum... bunun için de yardım alabilir miyim?

Çok özür dilerim ama ben nasıl konuyu kapatacağımı bilmiyorum... bunun için de yardım alabilir miyim?

Kapatmana gerek yok, konu kalsa da fark etmez.

Merhaba,

Sosyal'deki konular aynı sorunu yaşayan ve çözüm arayan tüm kullanıcı ve ziyaretçilerin erişebilmesi adına kapatılmamaktadır. Bunun yerine sorun çözüldüğünde konuya çözüm verilir, böylelikle sorunun çözüldüğü anlaşılır. Daha fazla bilgi almak için rapor sistemini kullanabilirsiniz.

İyi Sosyaller dileriz.

Ne işe yarıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…