Windows 11 key nereden alınır?

taylank

Uzman
Arkadaşlar malum sitelerdeki 30 TL key ile 400 TL key arasındaki fark nedir? Nereden almalıyım? (Windows Home)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlamlisans'tan aldım ben geçen oradan alıyorum genellikle, 150 liraydı galiba.

Bende zamanında JetLisans'tan almıştım fakat benim ki Windows 11 Pro keydi ve 100 TL'ye almıştım düz hesap. Şuanda 150 TL olarak görünüyor.

Bir teknoloji mağazasında çalışan, crack windows kurarsan garantiden çıkar tüm parçalar dedi. Bu sağlamlisans falan o toplara girmemizi sağlamıyor değil mi?

Bir teknoloji mağazasında çalışan crack Windows kurarsan garantiden çıkar tüm parçalar dedi. Bu sağlamlisans falan o toplara girmemizi sağlamıyor değil mi?

Saglamlisans uzun zamandır piyasada olan bir şey çoğu kişi almıştır ben dahil 6-7 senedir hiçbir sorun yaşamadım format atsam dahil gitmez crakedli Windows denilen şey formattan sonra üçüncü part yazılım virüs sokar zombi yapar sistemi benim sana söylediğim site sana key veriyor Windows etkinleştirmede keyi giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…