Windows 11 key nereden alınır?

Windows 10 keyi alıyorum sistem tamirden 2 güne gelir denerim keyi. Çalışıyor galiba Windows 11'de 10 keyleri. Olmazsa desteğe yazıp değiştiririm.

Bende Windows 11 Pro kullanıyorum. Windows 10 Pro keyi aldım çalışıyor yani. Hatta buradan bir arkadaş söylemişti çalışır Windows 10 keyi alın diye.

OEM mi alayım?

Hocam Windows'um Windows 11 Home Windows 11 Pro OEM key alırsam Pro versiyona mı yükseltilir?

@4953 @Ertuğ Eroğlu Şu an Windows 11 Home versiyonundayım Pro keyi alıp girersem Pro'ya mı yükseliyor? Pro'ya yükseltmek için ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
@2230 sağlam lisansa yaz aldığında sana Pro'ya yükseltme anahtarı verirler bir de lisans anahtarı vermesi lazım. Aslında bilgisayarı çok detaylı kullanmıyor isen Home sürümü güzel yeterli bir sürümdür. Yok ben Pro sürümünü kullanacağım diyor isen sağlam lisans sitesinden sağ alt tarafta bize yazabilirsiniz diyor oradan gerekli durumu yazıp izah et sana dediğim şekilde yükseltme anahtarı ve lisans anahtarı verecekler. Almadan yaz bir danış, onlara.

Yükseltme anahtarı ve lisans anahtarı veriyorlar mı diye sordum cevap bekliyorum.

Hocam performansı arttırmıyorsa Home key alıp kullanmaya devam edeceğim. Pro'ya geçince performans artıyor mu? Oyun falan oynuyorum.

@Ertuğ Eroğlu bunu alıyorum.

Son düzenleme:

Home kullanacaksanız alın tabii ki. İşinizi görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…