Windows 11 kurarken laptopun şarjı bitti

ZEROX

Başarılı
Dün Windows 11 kuruyordum. İlk başta kurarken yeniden başlattı sonra beni başa attı. İlk yeniden başlatma sonrası flashı çıkartmanız lazım dediler, öyle yaptım ama sanırım laptopun şarjı bitmiş olmalı ki bir daha açılmadı. Ne yapmam lazım şu an? SSD'ye dosya yazmış mıdır?

Laptopu şarja takın ve kurulum boyunca çıkarmayın. Ardından kuruluma baştan başlamalısınız.

Bilgisayarı açın hocam Windows masaüstüne ulaşırsanız sorun yok. Ama ulaşamazsanız kurulum USB'sini tekrar takıp Windows'u kuracağınız diski temizleyip yeniden kurulum yapmanız gerekir.

Adaptoru tak, sarj olsun. USB'yi takip en bastan kurmaya basla. En sagliklisi o olur.

Windows kurulum ekranındaki disk bölümünden Windows'u kurmak istediğiniz diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Ayrıyeten Windows'un kendisinin oluşturduğu bölümleri de silmeniz gerekiyor.

Adaptoru tak, şarj olsun. USB'yi takip en bastan kurmaya basla. En sagliklisi o olur.

Dosya yazmaya başlamış mıdır acaba? Yazmışsa onları nasıl silerim? Bir de beni sürekli başa atıyordu 1.yeniden başlatmada flashı çıkarmak doğru bir hareket değil mi?

Windows kurulum ekranındaki disk bölümünden Windows'u kurmak istediğiniz diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Ayrıyeten Windows'un kendisinin oluşturduğu bölümleri de silmeniz gerekiyor.

Anladım diğerlerini sileceğim serbest bırakılmış alan kalacak. Bir de diski nasıl biçimlendiririm?

Windows'u kuracağınız diskin üstüne tıkladığınızda aşağıda biçimlendir seçeneğini göreceksiniz. O seçeneğe tıklayarak halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…