Windows 11 kurulum için bilgisayarcıya sadece kasa getirmek yeter mi?

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, ben şimdi kasa aldım monitörümden Windows 11'i kuramadım. Geceden beri uğraştım ama olmadı. Bilgisayarcıya gitme ihtimalim yüksek, oraya sadece kasayı mı götürmek lazım yoksa monitör ve kasayı mı? Bilgisayar ile fazla bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, evet yeterlidir. Windows 11 işletim sistemi kasa içerisindeki disklere yüklenir. Diğer çevre birimlere gerek yoktur.

Sadece kasa götürmen yeterli evet.

Sana sistem konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım, hangi kasayı aldın? Hayırlı olsun.

Hocam her yöntemi denedim videodaki gibi olmuyor. Windows 11 yüklüyor sıkıntı yok sonra bilgisayar siyah ekran veriyor hiçbir hata yazı yok.

Hocam hata vermemesi gerekir ya yanlış kuruyorsun ya da sistemin bozuk olabilir. BIOS'un güncel mi?

PC'ye de aynı şekilde kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hata vermemesi gerekir ya yanlış kuruyorsun ya da sistemin bozuk olabilir. BIOS'un güncel mi?

PC'ye de aynı şekilde kurabilirsin.

Hocam daha dün aldım Windows 11 yükleniyor diyor bir şey demiyor sonra diski algılıyor RAM'i algılıyor BIOS'da güncel galiba yanlış kuruyorum. Ama artık yaptırdım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…