• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Windows 11 kurulumu sonrası oyunlar için gerekli paketler nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yvolfhyde

Çalışkan
Yeni bir PC toplayıp orijinal Windows 11 Pro kurdum. Güncel. Eski disklerdeki oyunların çok azı açıldı. Bir tane de oyun kurarken birkaç sanırım Visual C+ tarzı paketi veya DirectX yaptı. Biliyorum ki süreç karışmadan doğru bir şekilde DLL paketi ve sürücü kurulumu yapmalıyım.

Sayın Recep Baltaş'ın şu(*1) paylaşımını uygulasam yeterli olur mu? Kurulum öncesinde daha önce kurduklarımı bulup silmeli miyim?

Sistem: Windows 11 Pro-64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:

Her oyunun farlki kurulumu vardır.
DirectX AiO ve Visual 2003-22 AiO paket indir kur.
Forımda var mı bilmiyorum ama major geek te vardır.
Eski oyunlar varsa netfwork 3.5 ister gibi vs.

Çözüm
Oyunlarla pek işim yok artık ama;
Alıskanlık olsa gerek daha ISO da ekliyorum, daha sonra ugrasmayım diye.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    553,8 KB · Görüntüleme: 40
Tamam. Bir sıralama yapıp en son durumu paylaşacağım. Muhtemelen @KakaoluKekAdam'ın dediğini önce yaparım. Sorun çıkarsa üstüne @kurosaki_22 "Winutil" yöntemini denerim. Yine bir sorun çıkarsa @snop02'un listesinden eksik olanı tespit etmeye çalışırım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…