Windows 11 Kurulumunda Resetten Sonra Sistem Bootlamıyor

Selamlar,

ASUS TUF GAMING B760M-E D4 Anakart
I7 14700KF sisteme sahibim. Format atmak için 64 GB flash belleğe Windows Media Creation ile kurulumu yazdırıp bilgisayarıma format atmaya başladım. SSD'lerimi sıfırladıktan sonra kuruluma başladı ve ilk restarttan sonra bootlanabilir bir aygıt bulunamadı hatasını alarak formatı devam ettiremiyorum. BIOS üzerinden bir ayar mı yapmam gerekiyor?

CSM ayarını açtığımda sistem SSD'leri görüyor ancak kuruluma başlattığımda güvenli yüklemeyi destekleyen bir sisteme ihtiyacınız var tarzında hata alarak formata başlayamıyorum. Regedit üzerinden bypass edip formata başladığımda tekrardan bootlanabilir aygıt yok hatası alıyorum.

Kurulum bitince boot menüde Windows Boot Manager çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa sistemde başka disk takılı mı? Bir de BIOS güncel mi? En kötü elle bootloader yazın:

Formatı başlatıp ilk reseti attıktan sonra bootlanamıyor hatası alıyorum Boot ekranında da kurulum yapılan SSD'yi göremiyorum. Deneme amacıyla diğer SSD üzerine de kurulum yapmayı denedim ancak ilk resetten sonra o SSD de boot kısmında görünmüyor. Boot kısmında görebilmem için CSM Ayarını açmam gerekiyor. Açınca da bütün süreç tekrarlıyor.

Windows boot manager yazan hiçbir yer yok.

BIOS sürümüm en güncel sürüm olan 1836 sürümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…