Windows 11 lisansı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Craniax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 156

Craniax

Çalışkan
SağlamLisans üzerinden Windows 11 lisansı satın alacağım. Güvenilir midir? OEM mi yoksa Retail lisans mı almalıyım? Bu sene sonuna kadar anakart değiştirmeyi düşünüyorum. Ya da MAS kullanarak mı etkinleştirme yapmalıyım?

Ben önceden Trendyol'dan key almıştım ancak o sanırım QEM ve Retialden farklı bir key türü idi ve bu yüzden, format sonrası kullanılamaz hale gelmişti. Neyse ki pahalı bir fiyatı yoktu.

Microsoft'un sattığı çok pahalı. Ücretsiz yöntemlerden de güvenilir bir MAS olduğunu gördüm. O yüzden ya Retail key ya da MAS ile aktifleştirme yapacağım. Sorum hangisini yapmak daha iyi? MAS ile herhangi bir sorun olmayacaksa hem güvenlik anlamında hem de güncellemeler vs. anlamında mas tercih ederim.

Microsoft'un sattığı çok pahalı. Ücretsiz yöntemlerden de güvenilir bir MAS olduğunu gördüm.
MAS açık kaynak bir araç. Şu anda kullanabileceğiniz tek güvenilir yöntem de o. (Antivirüs False-Positive uyarı verir.) Microsoft ve yetkili olmayan bir firmadan alacağınız key zaten korsan olacak. MAS kullanın kesinlikle daha iyi.

Mas kullanın. Sağlamlisans güvenli kaynak olsa da atılan kodlar çalışamayabiliyor. Mas hem ücretsiz, hem açık kaynaklı hem de güvenli bir yöntem. Yaklaşık 4-4, 5 aydır mas ile aktifleştirdiğim Windows 11 Pro'yu kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım daha.

Sağlam lisanstan alabilirsin OEM al verdikleri key Microsoft sunucusunda onaylı çalışıyor 5-6 yıldır kullanıyorum daha dün kardeşimin laptopuna Windows 11 Home OEM almıştım 300TL aktif oldu.

Neden ücretli korsan ürün satın alıyorsunuz ki?
5-6 yıl önce 1-2 TL'ye aldığım key'i Windows 11 ile kullanıyorum hâlâ ama şu anki aklımla MAS kullanırdım %100.

Ayrıca bence bu durum Steam'de paylaşımlı hesap alanlarda da geçerli paşalar gibi git korsan oyna. Korsandan hallice oyunu kiralıyorsunuz bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…