Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Yaklaşık bir ay önce Windows 11 LTSC sürümünü indirdim ve şu ana kadar sorunsuz, gayet memnun bir şekilde kullanıyordum. Ancak bundan 2-4 gün önce, oyun oynarken rastgele bir anda bu hatayla karşılaştım. Bugün, yaklaşık bir saat önce yine aynı hatayı aldım.

Bu sorunun kaynağını nasıl belirleyebilirim ve çözümü için ne yapabilirim?

Teşekkürler.

@Hybrid Theory @LH44 @michaelscofield
1781282864372.webp

Monitörün kirli olduğunu biliyorum. Temizleyeceğim. :D

Hocam minidump dosyasını atma şansınız var mı?

Valorant veya LoL ile bir münasebetin var mı hocam? Alttaki vgk.sys Zortguard ile alakalı bir şey.
Tamamen arada bir makarasına giriyorum, arena, aram vs.

Nasıl bir illet bu ya? Minidump dosyalarını atamıyorum bu arada, Drive ve MediaFire file couldn't be found uyarısı veriyor. Çok garip.

Tamamen arada bir makarasına giriyorum, arena, aram vs.

Nasıl bir illet bu ya? Minidump dosyalarını atamıyorum bu arada, Drive ve MediaFire file couldn't be found uyarısı veriyor. Çok garip.
Ya silip tekrar indir onarılsın veya sadece vanguard onarma varsa onu dene ya da sil direkt gitsin.

Minidump nasıl bir olay ben de anlamadım ne zaman hata alsam hep bozuk oluyor dosya.

Yetişemeden cevaplar verilmiş diğer hocalar tarafından. Ben böyle bir hatayla karşılaşmadım ama bozuk olan dosya aşağıda yazıyor zaten. Sadece onunla alakalı olduğunu varsayıyorum problemin. Çünkü senin işletim sisteminle benimki arasında gerçekten sadece Vanguard yüklü olması farkı var. Muhtemelen bundan kaynaklıdır. Michael ve Yasedem hocaların da dediği gibi ya Vanguard'ı tamamen sil ya da onarmayı dene. Onardığın halde aynı hayatı alırsan boş ver gitsin Valo ve LoL'ü.