Windows 11 LTSC sürümünden CachyOS'a geçilmeli mi?

Teşekkür ederim. Fedora, Mint, Bazzite ve CachyOS gibi OS'lerin arasında nasıl farklar var tam olarak? Kişiselleştirme olayını seviyorum açıkçası, inanılmaz detaylı yapmıyorum tabii ama seviyorum.

Teşekkür ederim. Fedora, Mint, Bazzite ve CachyOS gibi OS'lerin arasında nasıl farklar var tam olarak? Kişiselleştirme olayını seviyorum açıkçası, inanılmaz detaylı yapmıyorum tabii ama seviyorum.
Dediğiniz dagitimlarin arasinda genellikle görünüş olarak farklar bulunmaz. Görünüş olarak masaüstü ortamlari - pencere yoneticiler sizi bekliyor olacak. Bulunan farklar ise genellikle günlük kullaniciyi pek etkilemez. Kurulum kolaylığı, güncelleme sıklığı, performans vb. örnekler farkli dagitimlarda farkli sonuclar verebilir. Örneğin CachyOS performans odakli bir dagitim iken Mint, günlük kullanici ve Linux alisma aşamasına uygun bir dağıtımdır.

Anlıyorum. Dediğim gibi, günlük dizi film ve oyun için kullanacağım. Buna göre ne önerebilirsiniz?

Anlıyorum. Dediğim gibi, günlük dizi film ve oyun için kullanacağım. Buna göre ne önerebilirsiniz?
Fedora veya Mint önerebilirim. Ben Fedora ile başlamıştım. Masaüstü ortami olarak; Windowsa benzesin diyorsaniz Kde Plasma, Farkli deneyimler istiyorsaniz GNOME önerebilirim. Isterseniz kendinizde masaüstü ortamlarina bakabilirsiniz.

Çok seçenek var ya gerçekten, inanılmaz kararsız biri olmam etkiliyor şu an burada beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…