TÜRK GAMBİTİ Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 358 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 239 Yer Bodrum 10 Temmuz 2026 #21 Güle güle kullanın. Arch Linux felsefesini ben de tam olarak benimsiyorum. Eğer anti hile oyunları fazla önemli değilse Windows'u da silebilirsiniz.
Güle güle kullanın. Arch Linux felsefesini ben de tam olarak benimsiyorum. Eğer anti hile oyunları fazla önemli değilse Windows'u da silebilirsiniz.
KS KS Ethem Efe 92 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.803 Çözümler 11 Beğeniler 3.463 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Temmuz 2026 #22 TÜRK GAMBİTİ dedi: Güle güle kullanın. Arch Linux felsefesini ben de tam olarak benimsiyorum. Eğer anti hile oyunları fazla önemli değilse Windows'u da silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepten yok ettim ya, bir ara birkaç sorun nedeniyle geri geçmeyi düşündüm ancak vazgeçtim sonra, hepsini çözdüm bir şekilde.
TÜRK GAMBİTİ dedi: Güle güle kullanın. Arch Linux felsefesini ben de tam olarak benimsiyorum. Eğer anti hile oyunları fazla önemli değilse Windows'u da silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepten yok ettim ya, bir ara birkaç sorun nedeniyle geri geçmeyi düşündüm ancak vazgeçtim sonra, hepsini çözdüm bir şekilde.