Windows 11 mi Windows 10 mu?

BreatDPI

Üyecik
Merhaba, ben son gelen Windows 11 güncellemeleri yüzünden iyice bıktım. Windows 10'a geçtim, ESU paketi ile oyunlar ve webde gezme daha akıcı ve saçma sapan Windows hataları ile uğraşmıyorum. Ya siz, Windows 10 mu, Windows 11 mi?

Güvenlik güncellemesi alan bir Windows 10 sürümüne sahipsen Windows 10 daha mantıklı.

Windows 11 gayet akiyor bende. Preview update'leri kurmuyorum ve 26H2 gibi guncellemeleri de yeterince olgunlasmadan kurmam.

1-1.5 yil oncesine kadar Windows 10'cuydum cunku 2023'te Windows 11'de cok kotu bir deneyimim olmustu fakat su anda asla eskisi gibi degil. Yag gibi sorunsuz.

Gorev cubugundaki Explorer simgesine tikladigim gibi saliseler icinde, 1 saniye bile dolmadan aciliyor.

Windows 11 kullanıyorum ve saçma sapan Windows hatalarıyla uğraşmıyorum. Yeterlidir bence.

Windows 10 daha stabil olsa da o başlat menüsünü hiç beğenemiyorum. Üstüne de glitchlendiğine denk gelebiliyorum. Sırf bu yüzden daha ağır olmasına rağmen Windows 11 tercih ediyorum. Ayrıca bir Linux dağıtım projesinin başlatıcısı olarak güncel teknolojiyi ve diğer işletim sistemlerini de takip etmeliyim. Haliyle artık işletim sistemlerinin sadece en son sürümlerini kullanıyorum.

Windows 11 kullanıyorum ve saçma sapan Windows hatalarıyla uğraşmıyorum. Yeterlidir bence.
Windows 11 AMD ekran kartları ile sorun yaşıyor, sürekli çökertiyor ki bu haber de oldu. Şu an Windows 10'da öyle sorun yaşamıyorum.

Windows 11 candır 26H2'ye güncelledim; gayet stabil çalışıyor.

Yakın zamanda ben de 26H2'yi deneyeceğim. Şu anda sadece sanal makinelerde kendisini deniyorum.

İlk çıktığı gün çıkar çıkmaz hemen güncelledim daha sorun yapmadı. Hatta ufak bir RAM kullanımında düşüşlük var onu sezdim, bir de başlat menüsünde ufak tepek değişiklikler yapılmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…