Detaylar
Kim cevapladı?Oxygen123 Office 97
Becerikli
Aynısını bende yaşıyorum hocam. Genel sorun galiba. Microzort işte.Mağaza açılıyor ama arama çubuğu yok. Başına gelen var mı? İllallah ettirdin Microsoft!![]()
BordoBereli
Becerikli
Mağaza açılıyor ama arama çubuğu yok. Başına gelen var mı? İllallah ettirdin Microsoft!![]()
Güncelleme geldikten sonra bayağı bozuldu. Yeni bir güncellemeye kadar bekleyin. Her zaman aynısı oluyor galiba.
aynucalut
Uzman
Aptal bunlar ya ne diyeyim. Alternatif de yok ki adamakıllı komple her şeyimizi oradan halledelim. Linux kurulu ama alışamadım. Komut yazmakla vs. uğraşmak istemiyorum. Ne zaman bilmiyorum ama günün birinde Mac'e geçmem gerekecek sanırım.
Çok teşekkür ederim. Sadece bana has olmaması sevindirdi çünkü her problemde format at diyenler çıkabilirdi malum.
Çok teşekkür ederim. Sadece bana has olmaması sevindirdi çünkü her problemde format at diyenler çıkabilirdi malum.
BordoBereli
Becerikli
Aptal bunlar ya ne diyeyim. Alternatif de yok ki adamakıllı komple her şeyimizi oradan halledelim. Linux kurulu ama alışamadım. Komut yazmakla vs. uğraşmak istemiyorum. Ne zaman bilmiyorum ama günün birinde Mac'e geçmem gerekecek sanırım.
Yavaş yavaş düzeliyor hocam. Bunun için format atılmaz. İyi ki format at diyen biri gelmemiş.