Öncelikle 16 GB RAM'im ve SSD'im var, Secure Boot var ve son olarak da TPM var ancak tüm bu saydıklarıma rağmen akıcılık hissedemiyorum çoğu zaman. En azından bir nebze olsa da akıcılığı artırmanın güncel olarak çözümleri neler merak ettim ve size sormaya karar verdim.
Öncelikle 16 GB RAM'im ve SSD'im var, Secure Boot var ve son olarak da TPM var ancak tüm bu saydıklarıma rağmen akıcılık hissedemiyorum çoğu zaman. En azından bir nebze olsa da akıcılığı artırmanın güncel olarak çözümleri neler merak ettim ve size sormaya karar verdim.
Çoğu şeyi denedim bende hızlandırma yapamadım. Yapısal bir ağırlık var sağ alt menüsü açarken kasıyor görev yöneticisinde kasıyor.Oyunlar yüzünden duruyorum.
AtlasOS bildigim kadariyla zaten debloat edilmis, kirpilmis ve iddia ettiklerine gore optimize edilmis bir gayriresmi bir OS modu. Hic bizzat kullanmadim veya incelemedim. Sistemde ne gibi bir degisiklikler yaptigini tam detayli olarak bilmiyorum. Ben normal orijinal Windows icin konustum mesajimda. AtlasOS'te bunlari yaparsaniz sistemde bozulmalara sebep olabilir.
AtlasOS bildigim kadariyla zaten debloat edilmis, kirpilmis ve iddia ettiklerine gore optimize edilmis bir gayriresmi bir OS modu. Hiç bizzat kullanmadim veya incelemedim. Sistemde ne gibi bir degisiklikler yaptigini tam detayli olarak bilmiyorum. Ben normal orijinal Windows icin konustum mesajimda. AtlasOS'te bunlari yaparsaniz sistemde bozulmalara sebep olabilir.