E Eray kadir Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 3 Yer Sakarya 21 Haziran 2025 #1 Windows 11'ime lisans alacağım. Hangi siteyi tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Çözüm M M mastercezo 21 Haziran 2025 Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım.
Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 21 Haziran 2025 #2 https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-pro/dg7gmgf0d8h4 Artı 0 Eksi
KS KS E Eray kadir Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 3 Yer Sakarya 21 Haziran 2025 #3 RoaringLion dedi: https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-pro/dg7gmgf0d8h4 Genişletmek için tıkla... Kanka o kadarını biliyorum. hani 200-300 liraya lisans veren siteler var ya, ben onları kastettim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
RoaringLion dedi: https://www.microsoft.com/tr-tr/d/windows-11-pro/dg7gmgf0d8h4 Genişletmek için tıkla... Kanka o kadarını biliyorum. hani 200-300 liraya lisans veren siteler var ya, ben onları kastettim.
M mastercezo Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 20 Çözümler 2 Beğeniler 8 21 Haziran 2025 #4 Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Artı 0 Eksi Çözüm
Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım.
KS KS E Eray kadir Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 3 Yer Sakarya 21 Haziran 2025 #5 mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 Pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 Pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 Pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 Pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler.
M mastercezo Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 20 Çözümler 2 Beğeniler 8 21 Haziran 2025 #6 Eray kadir dedi: Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
Eray kadir dedi: Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Güle güle kullanın.
dodo61 Uzman Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 27 21 Haziran 2025 #7 Eray kadir dedi: Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OEM versiyonu vardı. Onu alsaydınız anakartınıza gömülürdü key. Aynı siteden OEM aldım format atarken key girmiyorum artık. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Eray kadir dedi: Tamamdır sağ olasın teşekkür ederim. Satın aldım ve etkinleştirdim çok hızlı geldi kod, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OEM versiyonu vardı. Onu alsaydınız anakartınıza gömülürdü key. Aynı siteden OEM aldım format atarken key girmiyorum artık.
KS KS E Eray kadir Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 3 Yer Sakarya 22 Haziran 2025 #8 dodo61 dedi: OEM versiyonu vardı. Onu alsaydınız anakartınıza gömülürdü key. Aynı siteden OEM aldım format atarken key girmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Olsun bir şey olmaz, sitede keyler ucuz zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
dodo61 dedi: OEM versiyonu vardı. Onu alsaydınız anakartınıza gömülürdü key. Aynı siteden OEM aldım format atarken key girmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Olsun bir şey olmaz, sitede keyler ucuz zaten.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 840 Çözümler 4 Beğeniler 363 Yer Ortadoğu 22 Haziran 2025 #9 Eray kadir dedi: Olsun bir şey olmaz, sitede keyler ucuz zaten Genişletmek için tıkla... Retail/OEM fark etmez, etkinleştirme yaptıysanız tekrar key girmek gerektirmez. Anakart değişmeği sürece sıkıntısız kullanılır. MAK ise ileride sıkıntı yapabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Eray kadir dedi: Olsun bir şey olmaz, sitede keyler ucuz zaten Genişletmek için tıkla... Retail/OEM fark etmez, etkinleştirme yaptıysanız tekrar key girmek gerektirmez. Anakart değişmeği sürece sıkıntısız kullanılır. MAK ise ileride sıkıntı yapabilir.
Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 2 Temmuz 2025 #10 mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Harika gerçekten direkt geldi lisans ve çok ucuz, teşekkürler. Artı 0 Eksi
mastercezo dedi: Lisans Buradan satın alabilirsiniz. Daha önce dört kez farklı aralıklarla satın aldım Windows 10 pro için ve bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Harika gerçekten direkt geldi lisans ve çok ucuz, teşekkürler.