noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 11 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar herhangi bir oyuna tıkladım ama dosya konumu aç yok. Sizde de böyle mi yoksa ben mi yanlışım? Sanki önceden sağ tıklayınca farklıydı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Arkadaşlar herhangi bir oyuna tıkladım ama dosya konumu aç yok. Sizde de böyle mi yoksa ben mi yanlışım? Sanki önceden sağ tıklayınca farklıydı.
Çözüm Quezzy 11 Temmuz 2025 Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Çünkü bu kısayol, doğrudan Windows’taki bir ".exe" dosyasına değil, Steam gibi bir platform üzerinden çalıştırılmak üzere ayarlanmış.
Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Çünkü bu kısayol, doğrudan Windows’taki bir ".exe" dosyasına değil, Steam gibi bir platform üzerinden çalıştırılmak üzere ayarlanmış.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 11 Temmuz 2025 #2 Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Çünkü bu kısayol, doğrudan Windows’taki bir ".exe" dosyasına değil, Steam gibi bir platform üzerinden çalıştırılmak üzere ayarlanmış. Artı 1 Eksi Çözüm
Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Çünkü bu kısayol, doğrudan Windows’taki bir ".exe" dosyasına değil, Steam gibi bir platform üzerinden çalıştırılmak üzere ayarlanmış.
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 11 Temmuz 2025 #3 Quezzy dedi: Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Eki Görüntüle 162537 Çünkü oyun kısayolu bir platform üzerinden açılmak üzere. Windows içerisinden bir dosyadan değil. Bu bağlamda yaşadığınız durum normaldir. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle yazıyor sadece rakamar farklı Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Özelliklere tıklayın. Eğer orada şöyle bir yazı varsa normaldir. Eki Görüntüle 162537 Çünkü oyun kısayolu bir platform üzerinden açılmak üzere. Windows içerisinden bir dosyadan değil. Bu bağlamda yaşadığınız durum normaldir. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle yazıyor sadece rakamar farklı
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 11 Temmuz 2025 #4 noonew dedi: Aynen böyle yazıyor sadece rakamar farklı Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Mesajı düzelttim. Daha açıklayıcı oldu sanırım. Dediğim gibi, durum normaldir. Hedefi Windows içerisinde bir dosyayı açmak için ayarlı kısayollarda "dosya konumunu aç" gözükür. Bunu Chrome üzerinde deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
noonew dedi: Aynen böyle yazıyor sadece rakamar farklı Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Mesajı düzelttim. Daha açıklayıcı oldu sanırım. Dediğim gibi, durum normaldir. Hedefi Windows içerisinde bir dosyayı açmak için ayarlı kısayollarda "dosya konumunu aç" gözükür. Bunu Chrome üzerinde deneyebilirsiniz.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 11 Temmuz 2025 #5 Bende de çıkmıyor Steam oyunları için. Artı 0 Eksi
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 11 Temmuz 2025 #6 Steam'e komut yollanmak için oluşturulmuş bir kısayol o. O yüzden onda çıkmaz o. Doğrudan bir dosyayı çalıştırmıyor yani. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam'e komut yollanmak için oluşturulmuş bir kısayol o. O yüzden onda çıkmaz o. Doğrudan bir dosyayı çalıştırmıyor yani. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz.
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 11 Temmuz 2025 #7 Teşekürler arkadaşlar Artı 0 Eksi