Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 10 Nisan 2025 #1 Bir sürü ses aygıtı gözüküyor, benim monitörümde hoparlör bile yok. Bunları yönetebileceğim bir yer var mı? Çoğunu görmek istemiyorum sadece ikisini kullanıyorum. Kafamı karıştırıyorlar.
Bir sürü ses aygıtı gözüküyor, benim monitörümde hoparlör bile yok. Bunları yönetebileceğim bir yer var mı? Çoğunu görmek istemiyorum sadece ikisini kullanıyorum. Kafamı karıştırıyorlar.
Çözüm Mert 10 Nisan 2025 Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 38 Beğeniler 1.789 10 Nisan 2025 #2 Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin.
KS KS Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 11 Nisan 2025 #3 Mert dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Eki Görüntüle 139605 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mert dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > Ses'e girin. Açılan pencerede kullanmadığınız aygıtlara sağ tık > devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Eki Görüntüle 139605 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.