Windows 11 Ses Geliştirmeler Yok

serkan

Başarılı
Selam.

Belki daha önce kaç defa açılmış konudur ama kesinlikle çözülmesi gereken bir şey. Kulaklık Cloud 3 geliştirmeler sekmesi yok, buradan loudness equalization ayarını açmak istiyorum. Anakart BIOSTAR B850MT-E Pro.

Denemediğim şey kalmadı, Realtek güncelledim, yeniden yükledim. Cloud 3 Firmware ile ilgili olabilir mi diye düşünüyorum. Çözüm adımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklık Windows 10'da geliştirmeler sekmesiyle çalışıyor. Bir türlü anlam veremedim. Her şey aynı sadece anakart ve işletim sistemi farkı var ve geliştirmeler sekmesi de mevcut.

USB ile bağlı kulakların kendi ses kartı oluyor. Bu yüzden anakarttaki ses kartının özellekliklerini kullanamıyorsundur muhtemelen.

Tam olarak burası. Ayrıca Monitörde bu geliştirmeler sekmesi mevcut fakat kulaklıkta yok.

USB ile bağlı kulakların kendi ses kartı oluyor. Bu yüzden anakarttaki ses kartının özellekliklerini kullanamıyorsundur muhtemelen.
Aynı kulaklıkla Windows 10'da bu sekme mevcut, jack ile kullanırsam da mikrofonu kullanamayacağım

Yanlışım yoksa USB ile bağlı kulaklıklarda bu ayarlar bir işe yaramaz zira ayarlar 3.5mm analog çıkışı kontrol ediyor.
Evet dediğiniz gibi jack ile kullanınca görseldeki sekme geliyor fakat bu işime gelmez, çünkü mikrofon kullanılmıyor bu şekilde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…