Windows 11 sıfırdan kurulursa SSD bozulur mu?

20182

Uzman
Merhabalar, elimde KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB M2 SSD var. Bu SSD ile Windows 11 sıfırdan kurarsam ve güncelemeyi alıp da 1-2 hafta önceki güncelleştirme sonrası SSD bozulma olayını etkiler mi. Şu ana kadar Windows 11 güncellemesi sonrasında SSD bozulanlara hepinize geçmiş olsun diliyorum.

Sorun çıkaran güncelleme öncesini yüklerseniz bir şey olmaz zaten büyük veri yazma işlemlerinde tetikleniyor sorun.

Sorun çıkaran güncelleme öncesini yüklerseniz bir şey olmaz zaten büyük veri yazma işlemlerinde tetikleniyor sorun.

Orada sürücüler kuracağım, Office 2016 bir de AutoCAD 2023 veya 2024 kurmayı planlıyorum.

Aynen patlayabiliyor, dikkat etmen lazım adamım.

O zaman bu sorun düzelinceye kadar kurmayacağım ya da o güncellemeyi kaldıracağım.

Orada sürücüler kuracağım, Office 2016 bir de AutoCAD 2023 veya 2024 kurmayı planlıyorum.

Eee tamam bir şey olmaz bunlardan sorun Windows güncellemesi ile alakalı bunlarla değil.

Yani ben sorunlu güncelleme otomatik yüklenen bir ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinde paylaşacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…