Windows 11 sıfırlama işlemi sonrası sürücüler kalır mı ve virüs temizlenir mi?

Kerem Gür

Çalışkan
Bilgisayarıma format atmak istiyorum çünkü sistemimde bir virüs olduğunu düşünüyorum. Ancak, bilgisayarı kendi ayarlarından sıfırladığımda sürücülerimin silinip silinmeyeceği konusunda tereddüt yaşıyorum.

Bilgisayarıma ilk olarak Windows 10 yüklemiştim, fakat bazı sürücülerde sorunlar yaşadım. Örneğin, ses gelmiyordu. Daha sonra Windows 11’e geçiş yaptım ve gerekli sürücüleri manuel olarak yükledim. Şu anda bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ama yeniden sürücü yükleme sorunu yaşar mıyım diye endişeliyim.

Bilgisayarı sıfırlarsam virüs tamamen silinir mi ve bilgisayarım daha stabil çalışır mı? Bu konuda bilgi verebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayari sifirlayacaksaniz oradan yapmayin, normal temiz kurulum yapin. Suruculerle ugrasacaksiniz iki turlu de fakat asiri sagliksiz olacak ayarlardan yaptiginiz sifirlama.

Selam. Bence ayarlardan formatlama yapmayın. Çünkü, ayarlardan formatlarsan bile yine virüs bulacaktır. Onun yerine gidin normal bir şekilde temiz kurulum yapmanızı öneririm. Kurulum sonrası sürücüleri manuel olarak kurulumu yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…