Çözüldü Windows 11 sistem kendi kendine kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burakyvzzx

Çalışkan
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri çözümünü bulamadığım bir problem yaşıyorum. CMD ile Windows dosyalarımı tarattığım zaman hatalı veya eksik bir dosya bulmuyor. Windows updatelerimide yaptım fakat uygulama veya program fark etmeksizin kendi kendine kapatıyor sistem stopcode hataları veriyor. Güncel ISO dosyaları indirilip defalarca format atıldı Memtest 86 ile test yapıldığında RAM'ler problemsiz çıktı SSD testinde sağlık %99 çıkıyor. Başına gelen veya çözümü için yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

@Recep Baltaş üstadım yardımm.

Çözüm
Hocam, hızlı başlatmayı kapat, ağ sürücülerini güncelle. Windows Update hataları için CMD'yi yönetici olarak açıp verdiğim komutları çalıştır. Son olarak, sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarıyla sistem dosyalarını onar. Kapanmalar devam ederse donanım kaynaklı olabilir.
Üstadım henüz bir çökme olmadı, saat 16:00'dan beri kullanıyorum. Çökme olursa tekrar forumda konu açayım daha fazla meşgul etmeyeyim. Şimdilik teşekkürler.
Açabilirsiniz hocam benide etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Çözüldüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…