Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.621 Çözümler 8 Beğeniler 2.718 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Mart 2026 #1 Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz?
Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz?
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.468 Çözümler 3 Beğeniler 893 4 Mart 2026 #2 Ömer_Yeter dedi: Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gelen driver ve Windows güncellemelerinin FPS düşürdüğüne eminim ama kasma donma yaşamadım.
Ömer_Yeter dedi: Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gelen driver ve Windows güncellemelerinin FPS düşürdüğüne eminim ama kasma donma yaşamadım.
B BERWAR Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 574 Beğeniler 383 4 Mart 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows güncellemelerini mahvetmedikçe sorun olmuyor. Şahsen PC'yi en son nebze zorlamaya kadar Windows güncellemelerini yüklemiyorum. Stabilite ve kasma sorunu hiç yaşamadım, daha 3 yıldan fazladır. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2026
Ömer_Yeter dedi: Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows güncellemelerini mahvetmedikçe sorun olmuyor. Şahsen PC'yi en son nebze zorlamaya kadar Windows güncellemelerini yüklemiyorum. Stabilite ve kasma sorunu hiç yaşamadım, daha 3 yıldan fazladır.
yigitv99 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 199 Beğeniler 69 Yer Samsun 4 Mart 2026 #4 Ömer_Yeter dedi: Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman Windows ilk kurulduğundaki gibi olmaz bana göre cünkü PC'ye bir sürü dosya yerleşiyor programlar iniyor Windows'un üstünde bir yük oluyor bir süre sonra böyle hissetmek normal bende de var ama cok takmaya gerek yok.
Ömer_Yeter dedi: Sizce de Windows 11 kurulu bir sistem 1-2 aya kasmaya ve donmaya başlamıyor mu? Sırf bundan dolayı galiba sistemime 1-2 ayda bir format atıyorum. Çok nadirdir bazen 6 ayda bir attığım. Peki ya sizler, neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman Windows ilk kurulduğundaki gibi olmaz bana göre cünkü PC'ye bir sürü dosya yerleşiyor programlar iniyor Windows'un üstünde bir yük oluyor bir süre sonra böyle hissetmek normal bende de var ama cok takmaya gerek yok.