Arka plana ayarlarında slayt gösterisi veya Windows spot olmadığından da emin olun. Spot kafasına göre bozulabiliyor. Fotoğrafı buradan değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Atıyorum Windows'un kendi arka planlarını yapın. Eğer onlar sistem yeniden başlatınca düzgün çalışıyorsa, kullanmaya çalıştığınız görselin çözünürlük, format vb. uyumsuzluk oluşturan bir sorunu olabilir.
Eki Görüntüle 152511
Mesela ben wintoys ve yukarıda bahsettiğim bazı uygulamalar ile ayar yapmıştım. Girişteki görsel çoğu zaman yüklenmiyor, mavi Windows arka planı yükleniyor. Böyle bir uygulama ile ayar değiştirdiyseniz, yani Windows'un bir işlevi kapandıysa diğerlerini bozma ihtimali de var.
Ayrıca wintoys üzerindeki bakımdan sonra yeniden başlattınız mı? Bazen o onarım yeniden başlatınca da işe yarıyor.
Bir de bongocat adlı oyunu yükledim ve biraz kurcaladım. Bu tarz masaüstünde en üstte gözüken uygulama, oyun vb. de tasarruf amaçlı otomatik arka planı siyaha çeviriyor olabilir. Buna benzer çalıştırdığınız bir uygulama var mı? Arkada çalışan uygulamaların ayarlarını kurcalayarak anlayabilirsiniz. Veya tüm uygulamaları kapatıp, arka plan ayarlamayı tekrar deneyebilirsiniz.