Uzun bir zamandır 10 kullanıyorum ve ekstra olarak 1 yıl ek güvenlik güncelleştirmesi desteği de aldım. Ama bir kenarda flash bellek içerisinde güncel sürüm Windows 11 yüklü ve kurulmayı bekliyor. Şu an Windows 11'e geçmem mantıklı bir hamle olur mu? Sistemim yeterli ama stabilite konusunda bir Windows 10 kadar iyi olacağını sanmıyorum.
Windows 10 kadar stabil değil. Güvenlik güncellemesi alıyor iseniz, bir süre daha geçiş yapmanızı önermem. 26H2 sürümünü erkenden denedim ve rezalet çalışıyor.
Uzun bir zamandır 10 kullanıyorum ve ekstra olarak 1 yıl ek güvenlik güncelleştirmesi desteği de aldım. Ama bir kenarda flash bellek içerisinde güncel sürüm Windows 11 yüklü ve kurulmayı bekliyor. Şu an Windows 11'e geçmem mantıklı bir hamle olur mu? Sistemim yeterli ama stabilite konusunda bir Windows 10 kadar iyi olacağını sanmıyorum.
Normalde ufak tefek hatalar dışında pek problem çıkarmıyordu fakat bu son güncellemelerle stabilite sorunları tekrardan yaşanmaya başladı. Geçecekseniz 26200.7462 sürümüne geçip güncelleştirmeleri duraklatın. Bu sürümden sonraki güncellemelerde stabilite bozuluyor.
Windows 10 kadar stabil değil. Güvenlik güncellemesi alıyor iseniz, bir süre daha geçiş yapmanızı önermem. 26H2 sürümünü erkenden denedim ve rezalet çalışıyor.
Hocam eylül ayına kadar en azından güvenlik desteği alana kadar bende beklemeyi düşünüyorum ama, Windows 11'in o teması ve görsel zenginliği beni cezbediyor. Windows 10'dan sıkılmaya başladım.
Hocam eylül ayına kadar en azından güvenlik desteği alana kadar bende beklemeyi düşünüyorum ama, Windows 11'in o teması ve görsel zenginliği beni cezbediyor. Windows 10'dan sıkılmaya başladım.
Aynen, bende 10 kullanıyorum ESU ile, hatırlıyorum bir kere 11'in 24H2 deneyim dedim kurulumu ve kurulum sonrası kullanımı nedense bana 10'a göre ağır geldi tekrar 10'a geçtim kurulum hızlı bitti ve hafifti Aslında bende 11 geçmek isterim güzel özellikler var ama her güncellemeden sonrası ortaya çıkan sorunların karşılaşmasından dolayı geçemiyorum.
ESU bittiğinde geçmeyi düşünürüm ya da geçmemde başka o zamanı destekleyen antivirüs programı ile kullanıp devam ederim.