Windows 10 kullanıyorum ve PC'ye format atacağım fakat Windows 11 geçsem mi bilemiyorum. Değişti daha iyi diyorlar fakat bazıları da hala kötü diyor kararsız kaldım açıkçası. İyi kötü olarak ne yapmalıyım bilgisi olan birileri yazarsa sevinirim. Sadece oradan buradan görüp sadece gelip kurma kötü diyen olacaksa hiç yazmasın sebepsiz sebepsiz.
Onu nereden indirebilirim? Gece format atacağım en azından deneyeyim bir süre baktım sıkıntı yaşıyorum geri dönerim ama işlemciyi filanda değiştireceğim 5700X geçip RAM'i artıracağım performans olarak sıkıntı olmaz herhalde y buglar olmasında.
İlk son kullanıcıya çıktığından beri kullanıyorum ve henüz hiç sorun yaşamadım.
Çok özel bir sebep olmadıkça neredeyse her zaman en güncel en iyidir. Çok özel bir sebep de örneğin hiçbir alternatif olmaksızın çeyrek asırlık bir muhasebe vb. yazılımı kullanmak zorundasınızdır ve o çok spesifik yazılım Windows 11 ile çalışmıyordur gibi şeyler.
Herhangi bir sorun problem kalmadı son sürümde. Ancak animasyon ve tepki süresinde gecikme hissediliyor sağ tık özellikle. 10'dan sonra bir iki tık yavaşlığı hissettiriyor.