SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 8 Ağustos 2025 #1 Merhaba bugün nasıl formatlamadan veya servise vermeden bedava bir şekilde yapacağınızı göstereceğim ve bunun için rehber oluşturdum. Uyarı: Başkasının bilgisayarını bunu yapmak yasa dışıdır ve suçtur sorumlusu ben değilimdir. 1 GB USB olmalıdır uyarı USB'nizin içi boş olmalıdır yedeklemeden bu konuya devam etmeyin. USB'nizi taktıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın BIOS/UEFI ayarlarından USB belleği öncelikli olarak başlatılabilir hale getirin. Şimdi klavyeden Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Ve gelen ekrandan gelişmiş seçenekler > komut istemi deyin ve bunu yazın. Bash: copy c:\windows\system32\utilman.exe c:\ copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe Ve daha sonra bilgisayarınızı normal modda başlatın. Ve daha sonra kilit ekrandan erişilebilirlik'e tıklayın. Açılan CMD'de bu komutları yazın. Bash: net user kullanıcı_adı yeni_parolanınız İstediğiniz ismi ve parolanızı yazabilirsiniz. Eğer CMD'yi geri getirmek istiyorsanız yani erişim kolaylığı olan utilman.exe'yi geri yüklemek için bu komutu yazın. Bash: copy c:\utilman.exe c:\windows\system32\utilman.exe Ve evet rehberimizin sonuna geldik. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Önemli notlar: Bu rehber sadece eğitim amaçlıdır yani öğrenmek amaçlıdır başkasının bilgisayarına yapmak suçtur. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Merhaba bugün nasıl formatlamadan veya servise vermeden bedava bir şekilde yapacağınızı göstereceğim ve bunun için rehber oluşturdum. Uyarı: Başkasının bilgisayarını bunu yapmak yasa dışıdır ve suçtur sorumlusu ben değilimdir. 1 GB USB olmalıdır uyarı USB'nizin içi boş olmalıdır yedeklemeden bu konuya devam etmeyin. USB'nizi taktıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın BIOS/UEFI ayarlarından USB belleği öncelikli olarak başlatılabilir hale getirin. Şimdi klavyeden Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Ve gelen ekrandan gelişmiş seçenekler > komut istemi deyin ve bunu yazın. Bash: copy c:\windows\system32\utilman.exe c:\ copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe Ve daha sonra bilgisayarınızı normal modda başlatın. Ve daha sonra kilit ekrandan erişilebilirlik'e tıklayın. Açılan CMD'de bu komutları yazın. Bash: net user kullanıcı_adı yeni_parolanınız İstediğiniz ismi ve parolanızı yazabilirsiniz. Eğer CMD'yi geri getirmek istiyorsanız yani erişim kolaylığı olan utilman.exe'yi geri yüklemek için bu komutu yazın. Bash: copy c:\utilman.exe c:\windows\system32\utilman.exe Ve evet rehberimizin sonuna geldik. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Önemli notlar: Bu rehber sadece eğitim amaçlıdır yani öğrenmek amaçlıdır başkasının bilgisayarına yapmak suçtur.