Windows 11 Home kurulumu yaptım az önce bilgisayarıma ama ürün anahtarını nereden alacağımı bilmiyorum. Güvenilir bir site veya satıcı biliyorsanız beni yönlendirir misiniz?
Sağlam lisanstan almıştım 3 yıl önce bence güvenilir. OEM key alın ama Retail lisans çok güvenilir değil. Windows 11 Home alsanız daha iyi olur. Pro da çok gereksiz özellik var boş yere PC'yi kastırıyor.
Windows 11 Home kurulumu yaptım az önce bilgisayarıma ama ürün anahtarını nereden alacağımı bilmiyorum. Güvenilir bir site veya satıcı biliyorsanız beni yönlendirir misiniz?
Lisans key arıyorsanız ben Jetlisans üzerinden almıştım, güvenilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama key almadan da etkinleştirmenin yolu var bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Lisans key arıyorsanız ben Jetlisans üzerinden almıştım, güvenilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama key almadan da etkinleştirmenin yolu var bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Lisans key arıyorsanız ben jetlisans üzerinden almıştım, güvenilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama key almadan da etkinleştirmenin yolu var bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
OEM key anakarta gömülü format atsanız da gitmeyecek.