YouTube Windows 11 USB Olmadan Nasıl Format Atılır? Adım Adım Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
Video içeriğinde bahsedilmemiş. Diski tümden sıfırlama seçeneğini seçince ek takılı disklerle ilgili bir sorun oluşuyor mu? Yoksa sadece Windows kurulu disk mi tümden sıfırlanıyor?

Retail key'im olduğu için Win 11 yükseltme şeklinde 11'e geçip sıfırdan bir sistem kurmak istediğim için bu şekilde sıfırlamayı düşünüyorum da ben. @Recep Baltaş

Video içeriğinde bahsedilmemiş. Diski tümden sıfırlama seçeneğini seçince ek takılı disklerle ilgili bir sorun oluşuyor mu? Yoksa sadece Windows kurulu disk mi tümden sıfırlanıyor?
Ek diskleri de siliyor bildiğim kadarıyla.

Ek diskleri de siliyor bildiğim kadarıyla.
O zaman riske girmeye gerek yok. Bu işlemci yapacağım zaman diğer diskleri sökeyim.

Abi bir de videoda neden çıkmamış onu da anlamadım ama bende bir aşama daha çıkıyor. "Windows'u bu cihazdan yükle" veya "buluttan indir" diye iki seçenek sunuyor. Bilgin olsun diye yazmak istedim.

Bür güncelleme daha: Sıfırlama işlemini yerel yeniden yükleme seçeneği ile başlatalı 2 saat oldu ve daha %23'te... Bu kadar yavaş olacağını bilsem hiç girişmezdim bu işe. @Recep Baltaş SSD'de sıkıntı falan da yok ama neden bu kadar uzun bu işlem anlamadım. Disk'i bölüp içine Windows ISO'su hazırlayıp format atsam şimdiye çoktan bitmişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…