Windows 11 yaptığınız her şeyin ekran görüntüsünü alacak

Amaç ne yani kendi kendini bitirmek mi? Windows 7'den sonra gittiçe çöp doldurmaya başladılar her işletim sistemlerini, kardeşim ben sade bir işletim sistemi istiyorum, istenmeyen özelliğin kesin ve kuşkuya yer vermeyecek şekilde kapatılma özelliği olan bir OS lazım.

Şu oyun sorunu kökten çözülse de herkes GNU/Linux'e geçse
Ben oyun sorununun çok yapay olduğunu düşünüyorum. Bir işletim sisteminden başka bir işletim sistemi programlarını çalıştırmasını beklemek çok da adil ve mantıklı değil. Evet elimizde Proton ve Wine var ve çoğu durumda gayet iyi performans veriyorlar ancak burada suçlunun Linux yerine oyun geliştiricileri olduğunun farkına varılmalı bence.

Katılıyorum, ama oyun geliştiriciler de kullanıcıların en çok kullandığı işletim sistemine göre geliştiriyor. Aslında kullanıcılar Linux'e geçse, yavaş yavaş oyun geliştiriciler de illa ki Linux için oyun geliştirir. Aynı şekilde uygulamada da.

Linux'e tapmak için bir sebep daha. İşin şakası bir yana, bu firmaları ancak AB ülkeleri adam eder. Başkaların tepkisi ile olacak iş değil. Daha sağlam boykot mu istiyorsunuz? 100000+ kişi Windows silip Linux veya Mac OS X kullanacak. Bak o zaman yapmaya nasıl cesaret ediyorlar?

Mac OS'te kullanmasınlar o da aynı halt. Linux kullansınlar.

Win 11 severim ama bu fazla. Çok haddi aştılar bununla.
Özel falan kalmadı şu an milletin.
Birileri veri satmak istiyor anlaşılan... Alıcısı var demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…