Windows 11 Yükleme Kısıtlamalarını Kaldıran Rufus 4.9 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
Makaleler
5

Bootable (önyüklenebilir) USB oluşturma denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Rufus, yepyeni bir sürümle daha karşımıza çıktı. Rufus 4.9, Windows ile Linux kurulumlarını kolaylaştıran bu ücretsiz aracı bir adım öteye taşıyor. Bu sürümde ARM 32-bit desteği kalktı, FreeDOS güncellendi ve Windows 11’in kısıtlamalarını aşan özellikler eklendi. Peki, Rufus tam olarak ne sunuyor, bu sürümde…

Devamını Oku: Windows 11 Yükleme Kısıtlamalarını Kaldıran Rufus 4.9 Yayınlandı
Kaynak: Techolay

Windows 10 desteği kesilene kadar 11'den devam bence. 11'in hâlâ eksiklikleri var.

Windows 10 desteği kesilene kadar 11'den devam bence. 11'in hâlâ eksiklikleri var.
Sıradan kullanıcı için en eksiği var ki? Yani PC'yi açıp herhangi bir oyuna çift tıklayan, oyun sonu Techolay foruma göz gezdiren bir kullanıcı için 11'in ne eksiği var?

@sawyerford, bazı güncellemelerinde ufak tefek sorunlar çıkabiliyor. Bence 10'un desteği tam kesilene kadar o zamana da oturmuş olur, öyle geçilmesi daha doğru olacaktır.

Sıradan kullanıcı için en eksiği var ki? Yani PC'yi açıp herhangi bir oyuna çift tıklayan, oyun sonu Techolay foruma göz gezdiren bir kullanıcı için 11'in ne eksiği var?
Saçma saçma hata çıkarma sıklığı daha fazla. Siz belki memnunsunuzdur ama sıradan kullanıcı olarak işletim sisteminin canı sıkılınca yeterince temel özelliklerinin geleneksel yöntemlerle duzeltilmeyecek sekilde bozulması sonucu format atmak zorunda kalmaktan hiç memnun değilim.

Hocam mesela ben çok sıradan bir kullanıcıyım. 2 gün önce ilk defa Windows 11' e geçiş yaptım deneyimlemek için. Yani çift tıkladığım dosyaların daha gecikmeli açılması, sağ tık yenile sürelerinin daha gecikmeli olması gibi şeyler beni bile rahatsız ediyor. Youtube' daki reelsler arasında fare tekerleği ile yaptığım geçişler bile takılma hissiyatı veriyor bana.

Ben belki de AtlasOS Win 11 kullandığım için ya da sorun olan şeylere alıştığım için sorun olarak gözüme görünmemelerinden dolayı sorun yaşamadığımı sanıyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…