Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

goktanu

Çalışkan
Yaklaşık 1 hafta önce normalde bir sorun yokken "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı" diyip resetledi. Ondan sonra ne zaman açsam 10 dk sonra aynı şeyi yapıp resetledi, izinli günümde bakarım diyip uğraşmadım. Bir süre sonra açar açmaz olmaya başladı. Format atayım dedim, bu hata çıktı. SSD bozuldu diye düşünüp diğer SATA SSD'ye yüklemeyi denedim, yine olmadı.

BIOS güncelledim, bozuk SSD'yi kasadan çıkardım, RAM'i teke düşürdüm (16 GB). Rufus ile ISO denedim, farklı USB portlarını denedim ama sonuç hep aynı.

İnternette farklı bir çözüm de bulamadım.

Benim ISO dosyası eksik/bozuk kurulmuştu, format atarken aynı hatayı aldım. Farklı ISO temiz denedin mi tekrar?
Denedim, evdeki farklı USB'leri de denedim. Son çare çıktım, yeni USB aldım, onu deneyeceğim şimdi. Rufus'la ISO mu kurmalıyım yoksa normal medya oluşturucuyu mu kurayım?

Denedim, evdeki farklı USB'leri de denedim. Son çare çıktım, yeni USB aldım, onu deneyeceğim şimdi. Rufus'la ISO mu kurmalıyım yoksa normal medya oluşturucuyu mu kurayım?

Rufus'la kurman daha iyi olur. Normal medya oluşturucu bazen sorun çıkarıyor. Farklı USB alman da iyi olmuş belki USB alakalıdır.

Rufus'la kurman daha iyi olur. Normal medya oluşturucu bazen sorun çıkarıyor. Farklı USB alman da iyi olmuş belki USB alakalıdır.

Yine aynı sorun oluştu, RAM'leri değiştirdikten sonra kurdu. Galiba boşu boşuna format atıp tüm dosyaları kaybettim. Sürekli kendi kendine restart attığı için yedekleme de yapamadım.

RAM'ler mi bozulmuş yani? Garantiye gönderin hocam, RAM'ler neydi?
Corsair vengeance
Ben de şimdi öğrendim sanırım RAM'lerin garanti süresi uzun oluyormuş. Araştıracağım şimdi.

Corsair vengeance
Ben de şimdi öğrendim sanırım RAM'lerin garanti süresi uzun oluyormuş. Araştıracağım şimdi.
İthalatçı firma 2 yıl veriyor. Corsair'a mail atacağım ama sanırım göndermezler. Yarın da işe gitmeden memtest yapmaya bırakacağım diğer RAM'i takıp.