Rehber Windows 11'de 23H2 ile gelen Ayarlar uygulaması Giriş sayfasını kaldırma yöntemi

Windows 11'de 23H2 güncellemesi ile "Ayarlar" menüsüne eklenen giriş sayfasını hiçbir program indirmeden nasıl kaldırılacağını göstereceğim:

Öncelikle Windows + R'ye basarak "Çalıştır"ı açıyoruz "Çalıştır"a gpedit.msc yazıp "Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi"ni açıyoruz.
Ardından "Yönetim Şablonların"a tıklayın ve "Denetim Masası"na çift tıklayın, açılan menüde en altta bulunan "Ayar Sayfası Görünürlüğüne" çift tıklayın.

Açılan menüde sol üstte "Etkin" kutucuğunu seçin ve alta da hide:Home yazın, uygula ve "Tamam"a tıklayıp kapatın.

İşlemler bu kadar, artık "Ayarlar" uygulamasını açarken giriş sayfası gözükmeyecektir. Bu sayede Microsoft'un saçma sapan reklamlarını giriş sayfasında görmeyeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grup ilkesi düzenleyicisi Home sürümlerde bulunmuyor.

Sonradan yüklenebiliyor ama.

Bende işe yaramadı.

Son düzenleme:
Burada yazilmasi gereken şey hide:Home koduymus. Bosluk koydugum icin basta calismadi. Duzeltirseniz hos olur.

Otomatik düzeltmeye tıklamıştım, o boşluk bırakmış, dikkat etmemişim ben de. Moderatör düzenlemiş zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…