U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.366 Yer Adana 3 Mart 2025 #1 Windows 11 kullanıcısıyım, masaüstünde sağ tık yapıp kişileştirmeyi seçtikten sonra arka planı değiştiremiyorum, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Windows 11 kullanıcısıyım, masaüstünde sağ tık yapıp kişileştirmeyi seçtikten sonra arka planı değiştiremiyorum, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Cyanogen 3 Mart 2025 Uranos dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Kod: SFC /scannow CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutu çalıştıın.
Uranos dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Kod: SFC /scannow CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutu çalıştıın.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.896 Çözümler 22 Beğeniler 2.491 Yer Planarcadia 3 Mart 2025 #2 Uranos dedi: Windows 11 kullanıcısıyım, masaüstünde sağ tık yapıp kişileştirmeyi seçtikten sonra arka planı değiştiremiyorum, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows'u etkinleştirmemiş olabilirsin, Windows etkin mi? Artı 0 Eksi
Uranos dedi: Windows 11 kullanıcısıyım, masaüstünde sağ tık yapıp kişileştirmeyi seçtikten sonra arka planı değiştiremiyorum, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows'u etkinleştirmemiş olabilirsin, Windows etkin mi?
pashagang Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 226 Çözümler 2 Beğeniler 176 Yer Kağıthane 3 Mart 2025 #3 Tam olarak nasi degismiyor. Windows’u etkinlestirdiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.366 Yer Adana 3 Mart 2025 #4 Astronotarda dedi: Windows'u etkinleştirmemiş olabilirsin, Windows etkin mi? Genişletmek için tıkla... pashagang dedi: Tam olarak nasi degismiyor. Windows’u etkinlestirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkin. Artı 0 Eksi
Astronotarda dedi: Windows'u etkinleştirmemiş olabilirsin, Windows etkin mi? Genişletmek için tıkla... pashagang dedi: Tam olarak nasi degismiyor. Windows’u etkinlestirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkin.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.151 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.206 3 Mart 2025 #5 Uranos dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Kod: SFC /scannow CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutu çalıştıın. Artı 0 Eksi Çözüm
Uranos dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Kod: SFC /scannow CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutu çalıştıın.