Çözüldü Windows 11’de ‘çekirdek modu donanım zorlamalı yığın koruması’ ayarının kapalı olması risk oluşturur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Can Yılmaz 20

Çalışkan
Yer
Hamburg, Germany
PUBG bu ayar kapalı olunca sorunsuz açılıyor, açık olunca ise navagio adlı sürücünün yüklenmemesi yüzünden oyun açılmıyor. Genel olarak ekteki görseldeki bu ayar kapalı olursa güvenlik açısından sorun teşkil eder mi?

Not: Hiçbir şekilde 3. parti uygulama yüklemiyorum. Oyunları sadece Steam üzerinden indiriyorum, nvidia sürücüleri microsoft uygulamaları ve Steam'den yüklediğim oyun dışında + Microsoft Store uygulamaları dışında herhangi bir uygulama da yüklü değil, yüklemiyorum da. Böyle bir durumu göz önüne alarak cevaplarsanız sevinirim.

Görsel temsilidir. Bende bu ayar şu anda aktif, kapatınca hiçbir sorun oluşmuyor.

Abi kimse bakmıyor, sen yanıt verebilir misin? Sorun yukarıda belirttiğim gibi, bu ayarı kapatırsam güvenlikle alakalı sorun yaşar mıyım? Bu ayar açık kalınca PUBG açılmıyor. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Temiz kurulum yaptım ve sorunum çözüldü.

Temiz kurulum yaptım ve sorunum çözüldü.
Temiz kurulum yaptıktan sonra varsayılan olarak o ayar kapalı olduğu için oyunlarda herhangi bir sorun oluşturmadı. Moderatör metni değiştirmiş kafasına göre, olay bu.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…