H.Tehmasib
Becerikli
Selam. Windows 11 de sorunum var Windows 11 de Defender yüzünden CPU %100 kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımçı olursanız sevinirim. İyi günler.
Selam. Windows 11 de sorunum var Windows 11 de Defender yüzünden CPU %100 kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımçı olursanız sevinirim. İyi günler.
Biraz sonra yani bilgisayarımı açdıkdan 30 dk sonra başlıyor özür dilerim %100 kullanmıyor aslında gariba %73-%83 arası kullanıyor.neden olabilir bu?Eğer tarama yaparken %100 kullanıyor ise normal hocam sistemi tarıyor.
Biraz sonra yani bilgisayarımı açdıktan 30 dk sonra başlıyor özür dilerim %100 kullanmıyor aslında gariba %73-%83 arası kullanıyor.
Biraz sonra yani bilgisayarımı açdıktan 30 dk sonra başlıyor özür dilerim %100 kullanmıyor aslında gariba %73-%83 arası kullanıyor. Neden olabilir bu?
Tarama yapıyor mu? Belki yarıda kalan bir taramayı devam ettirmeye çalışıyordur.
Tam tarama yapmadım korkuyorum ki bilgisayarım mavi ekran verecek hızlı tarama yapıyorum belki ardakaş dediği gibi sistemi tarıyor ancak bunu kapatmanın yolu var?
Ardakaş dediği gibi sistemi tarıyor ancak bunu kapatmanın yolu var?
Teşekkür ederim.Nasıl kapatılabileceğini söylerseniz sevinirim.Hocam Windows bilgisayar açıkken PC'yi hızlı taramada tarar bu normal.
Kapatılabilir ama tarama Max 15 dakika sürer, bilgisayar ne kadar hızlı ise taramada o kadar hızlı biter.