Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.048 Yer Ankara 17 Nisan 2026 #1 Merhaba, Herhangi bir dosya sürükleme işlemi yaparken yukarıda küçük bir menü çıkıyor ve beni aslında çok engelliyor. Kolaylaştırmaktan ziyade aslında zorlaştırıyor o an. Bunu sonsuza kadar nasıl kapatabilirim?
Merhaba, Herhangi bir dosya sürükleme işlemi yaparken yukarıda küçük bir menü çıkıyor ve beni aslında çok engelliyor. Kolaylaştırmaktan ziyade aslında zorlaştırıyor o an. Bunu sonsuza kadar nasıl kapatabilirim?
Çözüm Barış 17 Nisan 2026 Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin?
Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin?
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 17 Nisan 2026 #2 Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin? Artı 1 Eksi Çözüm
Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin?
KS KS Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.048 Yer Ankara 17 Nisan 2026 #3 Barış dedi: Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde düzeldi sonunda. Sarışın kahramanım benim. Artı 0 Eksi
Barış dedi: Selam abi, Ayarlar > Sistem içerisindeki Yakın Paylaşım'a girip açıksa Yakın Paylaşım ve Tepsiye Sürükle özelliklerini kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde düzeldi sonunda. Sarışın kahramanım benim.