TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 22 Mayıs 2026 #1 HDMI to VGA ile bağlıyordum, bugün sök tak yaptım ve monitörümün adı gözüküyor ama "Ekran 2 etkin değil" yazıyor ve monitöre görüntü gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2026
HDMI to VGA ile bağlıyordum, bugün sök tak yaptım ve monitörümün adı gözüküyor ama "Ekran 2 etkin değil" yazıyor ve monitöre görüntü gitmiyor.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.657 Makaleler 22 Çözümler 100 Beğeniler 3.062 Yer Cordis Die 22 Mayıs 2026 #2 TırcıDerler dedi: HDMI to VGA ile bağlıyordum, bugün sök tak yaptım ve monitörümün adı gözüküyor ama "Ekran 2 etkin değil" yazıyor ve monitöre görüntü gitmiyor. Eki Görüntüle 251208 Genişletmek için tıkla... Windows + P yapıp kontrol eder misin, belki tek bir ekranda seçili kalmıştır. Oradaki seçenekleri dene tek tek. Olmadı Sistem kısmından Ekran Ayarları bölümüne bi' göz at.
TırcıDerler dedi: HDMI to VGA ile bağlıyordum, bugün sök tak yaptım ve monitörümün adı gözüküyor ama "Ekran 2 etkin değil" yazıyor ve monitöre görüntü gitmiyor. Eki Görüntüle 251208 Genişletmek için tıkla... Windows + P yapıp kontrol eder misin, belki tek bir ekranda seçili kalmıştır. Oradaki seçenekleri dene tek tek. Olmadı Sistem kısmından Ekran Ayarları bölümüne bi' göz at.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 22 Mayıs 2026 #3 mortem.dll bulunamadı dedi: Windows + P yapıp kontrol eder misin, belki tek bir ekranda seçili kalmıştır. Oradaki seçenekleri dene tek tek. Olmadı Sistem kısmından Ekran Ayarları bölümüne bi' göz at. Eki Görüntüle 251210 Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama komik gelecektir ki, sistem geri yükleme yapınca çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2026
mortem.dll bulunamadı dedi: Windows + P yapıp kontrol eder misin, belki tek bir ekranda seçili kalmıştır. Oradaki seçenekleri dene tek tek. Olmadı Sistem kısmından Ekran Ayarları bölümüne bi' göz at. Eki Görüntüle 251210 Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama komik gelecektir ki, sistem geri yükleme yapınca çözdüm.