Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Windows + Shift + S veya Print Screen tuşları ile açılan, genellikle ekran görüntüsü almak için kullanılan programa, metin ayıklayıcısı özelliğinden sonra şimdi de renk seçici geliyor. Artık bir rengin üzerinde gelip tıkladığınızda o rengin renk kodunu kopyalamış olacaksınız. Özellik, Insider sürümlerinde yayınlanmaya başlandı.

1750757577266.webp

1750757589771.webp

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Windows + Shift + S veya Print Screen tuşları ile açılan, genellikle ekran görüntüsü almak için kullanılan programa, metin ayıklayıcısı özelliğinden sonra şimdi de renk seçici geliyor. Artık bir rengin üzerinde gelip tıkladığınızda o rengin renk kodunu kopyalamış olacaksınız. Özellik, Insider sürümlerinde yayınlanmaya başlandı.

Eki Görüntüle 157063

Eki Görüntüle 157064

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?
GUzel ozellik.

Ancak boyle pek gerekli olmayan bir ozelligi getireceklwrine keske sacma sapan olan Update sistemini duzeltsinler. Zorla indirme yapiyor, insani gicik ediyor. Update yapmak istemiyorum ancak bu terbiyesizler zorla indirtiyor. Internetim zaten kotu, iyice kotu oluyor bu yuzden.

Güzel özellik.

Ancak böyle pek gerekli olmayan bir özelliği getireceklerine keşke saçma sapan olan güncelleme sistemini düzeltseler. Zorla indirme yaptırıyor, insanı gıcık ediyor. Güncellemek istemiyorum ancak bu terbiyesizler zorla indirtiyor. İnternetim zaten kötü, iyice kötü oluyor bu yüzden.
Adamlar bunu bilerek yapıyor. Sittin sene bunu değiştirmeyecekler. Ve zaten bilgisayar işletim sistemleri piyasasında neredeyse tekel olduklarından istedikleri her şeyi yapabiliyorlar. Yığınla telemetriyi, bellek kullanımını çokça arttırmasına karşın koydular ve kullanıcıların buna tepkisi en fazla özel iso hazırlamak olabiliyor. Tekeller çünkü laf etsen de değiştirmiyorlar.