efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 10 Ağustos 2025 #11 Ben herhangi bir kötü yanını görmedim, 2 yıldır kullanıyorum. Bence güzel.
Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 10 Ağustos 2025 #12 Yaşlı dedemden daha hantal, kasıntı bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. (En azından benim deneyimim bu yönde.) Ben yuvarlatılmış Windows ikonundansa daha hızlı bir işletim sistemi tercih ediyorum.
Yaşlı dedemden daha hantal, kasıntı bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. (En azından benim deneyimim bu yönde.) Ben yuvarlatılmış Windows ikonundansa daha hızlı bir işletim sistemi tercih ediyorum.
MasterSlenderTR Üstün Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 859 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.366 10 Ağustos 2025 #13 WinME'den bile daha kötü çalışması.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 10 Ağustos 2025 #14 SiberSasi dedi: Benimkiler: Edge'yi zorla kaldırmamaları ve zorla kullanmamızı istemesi, Windows Update tamamlandıktan sonra güncelleştirmeler devam ediyor yazısından sıkılmak, çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir olay. Genişletmek için tıkla... Startup'un React Native ile desteklenmiş olması. 25H2 ile kalkması beklenen ama şimdi kaldırılmayan Edge, Copilot gibi araçlar. Kaynak tüketimi! Yıllardır devam eden sorunlar.
SiberSasi dedi: Benimkiler: Edge'yi zorla kaldırmamaları ve zorla kullanmamızı istemesi, Windows Update tamamlandıktan sonra güncelleştirmeler devam ediyor yazısından sıkılmak, çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir olay. Genişletmek için tıkla... Startup'un React Native ile desteklenmiş olması. 25H2 ile kalkması beklenen ama şimdi kaldırılmayan Edge, Copilot gibi araçlar. Kaynak tüketimi! Yıllardır devam eden sorunlar.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 10 Ağustos 2025 #15 8884 dedi: Masaüstüne sağ tık atınca yarım saat "Bağlam" menüsünün açılmasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben o özellikten şikayetçi değilim. LeFeyn dedi: Yan monitörün duvar kağıdının sürekli sıfırlanması. Değiştirmekten sıkıldığım için artık her iki monitörde de aynı duvar kağıdını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan şikayetçiydim.
8884 dedi: Masaüstüne sağ tık atınca yarım saat "Bağlam" menüsünün açılmasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben o özellikten şikayetçi değilim. LeFeyn dedi: Yan monitörün duvar kağıdının sürekli sıfırlanması. Değiştirmekten sıkıldığım için artık her iki monitörde de aynı duvar kağıdını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan şikayetçiydim.
P ProfesorGoktug Becerikli Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 499 Beğeniler 120 10 Ağustos 2025 #16 SiberSasi dedi: Benimkiler: Edge'yi zorla kaldırmamaları ve zorla kullanmamızı istemesi, Windows Update tamamlandıktan sonra güncelleştirmeler devam ediyor yazısından sıkılmak, çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir olay. Genişletmek için tıkla... Windows + R kombinasyonu çalışmıyor.
SiberSasi dedi: Benimkiler: Edge'yi zorla kaldırmamaları ve zorla kullanmamızı istemesi, Windows Update tamamlandıktan sonra güncelleştirmeler devam ediyor yazısından sıkılmak, çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir olay. Genişletmek için tıkla... Windows + R kombinasyonu çalışmıyor.
Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 10 Ağustos 2025 #17 ProfesorGoktug dedi: Windows + R kombinasyonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Benimkinde çalışıyor.
ProfesorGoktug dedi: Windows + R kombinasyonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Benimkinde çalışıyor.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.835 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.190 Yer Çorum 10 Ağustos 2025 #18 Başlat menüsü ilk tıkladığımda kasarak açılıyor. Dosya Gezgini bazen birkaç saniye gecikmeli açılıyor. Açılıyor ancak birkaç saniyeliğine donuyor, daha sonra düzeliyor. Dosya Gezgini içinde fareyle çoklu dosya seçimi yaparken ilk seçimde anlık takılma oluyor. Sağ tık menüsü bazen gecikmeli açılıyor.
Başlat menüsü ilk tıkladığımda kasarak açılıyor. Dosya Gezgini bazen birkaç saniye gecikmeli açılıyor. Açılıyor ancak birkaç saniyeliğine donuyor, daha sonra düzeliyor. Dosya Gezgini içinde fareyle çoklu dosya seçimi yaparken ilk seçimde anlık takılma oluyor. Sağ tık menüsü bazen gecikmeli açılıyor.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 10 Ağustos 2025 #19 ProfesorGoktug dedi: Windows + R kombinasyonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki çalışıyor?
ProfesorGoktug dedi: Windows + R kombinasyonu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki çalışıyor?
P ProfesorGoktug Becerikli Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 499 Beğeniler 120 10 Ağustos 2025 #20 SiberSasi dedi: Benimki çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl açılıyor hocam?