1) Başlat Menüsü dizaynı Windows 10'a göre iyi olmamış yani 6 tane uygulama sabit ama geriye kalan ekranı alanı gereksiz kaplıyor boyutunu Windows 10 gibi yüksekliğini ve genişliği (eğer orada sabitlendiğin uygunluman var ise öyle kalır) ayarlanamıyor
2) Görev çubuğu yukarı, aşağı, sol ve sağ porsiyonu ve kalınlığı ayarlayabilme özelliği olmaması
3) Yine görev çubuğunda sistem tepsisinde gizli özelliği kapatıp her seferinde manuel gibi kullandığın Windows yapılar ve programları açman gerekecek Windows 10' böyle değildi
4) 24H2 güncellenmesinde sağ tıklama sorunu ve Microsoft Hesabı ile PIN'i güvenli modda çalışmaması ve güvenli modda sıkışması
5) Dosya Gezgininde genellikle gruplandırma ölçütü kullanmıyorum yani "Yok" ayarında olup tarih sıralanmıyorken Windows 11 hep o tarih sıralanma ayarda kalıyor
6) Görev çubuğundaki yanı sönen ve indirme veya dosya aktarma veya yükleme ayrıca ses efektleri Windows 10'a göre belirgin değil
7) Zorunlu Microsoft Hesabı resmen mühendis rezaleti belki benim orada internetimde alt yapı çalışması vardır nasıl kurabilirim. Windows 10'daki gibi isteğine bağlı yapsın kardeş
8) Zaten Windows 10 ne farkı var ki RAM gerekesimi 2GB'dan 4GB'ye yükseldi
9) Takvimde Windows 10'daki gibi saat dakika ve saniye göstermiyor ve ajanda alakalı özellik yok
10) Yeni tasarlanmış sağ tıklama menüsü hiç gerek yoktu klasik menü daha iyiydi NVIDIA Denetim Masası veya Windows Defender tara seçeneği göremiyorum hep daha fazla seçenek tıklamam gerekiyor
Aslında Windows 11'i kullanmak istemiyorum ama zaten Üniversite öğrenciyim üniversitede ve kaldığım yurdumda güvenlik amacıyla geçtim ve aynı zamanda ileri zamanlarda birkaç programlarda Windows 10'a desteği kesilmeyecek mi?